Professionel vinduespudser tilbyder vinduespolering i høj kvalitet   

Trænger dine vinduer til at blive pudset enten indvendigt, udvendigt eller begge steder? Så kan du med fordel kontakte PowerClean v/ Gitte Bjerregaard for professionel hjælp. Vi tilbyder vinduespolering hos private og erhverv i og omkring Rødekro, Aabenraa, Kruså og Padborg.

Vi er et professionelt firma med mere end 15 års erfaring inden for vinduespudsning. Vi ser derfor vinduespolering som en af vores spidskompetencer, hvor vi kan tilbyde en professionel, men billig pudsning af meget høj kvalitet både indendørs og udendørs.

Hvad koster en vinduespudser?

Den nøjagtige pris på en vinduespudser afhænger af opgavens omfang. Dog kan du forvente gode og konkurrencedygtige priser hver gang, når di vælger os, samt en vinduespudser, som altid kommer til tiden.  

Vi har et vaskeanlæg i bilen, som gør os i stand til at tilbyde vinduespolering i op til ni meters højde. Derfor er vi i stand til at løse de fleste opgaver. 

Det vand vi bruger, indeholder kun 0,03 % kalk, hvilket er din garanti for et rigtig flot resultat på dine vinduer hver gang. Du kan derfor trygt vælge os til at pudse dine vinduer, næste gang de trænger.

Du kan lave en fast aftale med vores vinduespudser, eller du kan få professionel hjælp en enkelt gang – det er op til dig.

Hør mere om vinduespolering i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller ønsker du at lave en aftale, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at modtage et godt tilbud. Vi står klar til at rykke ud, så dine vinduer kan komme til at skinne igen.

Du kan kontakte os på telefon 22 17 40 84 eller på mail powerclean@mail.dk, så vender vi straks tilbage.​

Få et godt tilbud

​Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset kundens behov.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse:

​PowerClean v/Gitte Bjerregaard

Fyrreparken 44
​6230 Rødekro

​​

E-mail: powerclean@mail.dk

CVR: 29677980

Kontakt os her:

22 17 40 84

Træffest bedst fra:

08:00 - 16:00​