Vinduespudser udfører vinduespolering af høj kvalitet

​Trænger dine vinduer til at blive pudset enten indvendigt, udvendigt eller begge steder? Så kan du med fordel kontakte vores rengøringsfirma PowerClean v/ Gitte Bjerregaard for professionel hjælp. Vi tilbyder vinduespolering hos private og erhverv i og omkring Rødekro, Aabenraa, Kruså og Padborg.

Vi er et professionelt firma med mere end 15 års erfaring indenfor vinduespudsning. Vi ser derfor vinduespolering som en af vores spidskompetencer, hvor vi kan tilbyde en professionel, men billig pudsning af meget høj kvalitet både indendørs og udendørs.

Vi tilbyder vores ekspertise indenfor vinduespudsning

De fleste kan sagtens pudse vinduer selv, medmindre de bor i en etageejendom, hvor vinduerne ikke er til at nå. Når det så er sagt, kan vi garantere, at vi kan levere et flottere resultat, end hvis du skulle gøre det selv.

Det kan vi, fordi vi har en stor erfaring med i bagagen. Den erfaring benytter vi hver gang, vi udfører vinduespudsning og vinduespolering. Derudover drager vi selvfølgelig klare fordele ved:

  • At have det rette udstyr til opgaven
  • At have de helt rette rengøringsmidler
  • At have det perfekte vand med minimalt kalkindhold

Beskidte vinduer kan påvirke dit image

Som virksomhedsejer er det slet ikke ligegyldigt, om dine vinduer er rene eller ej. Kommer der kunder til din kontorbygning, er nypolerede vinduer med til at sende et stærkt signal om, at du har styr på dine ting. Det kan derfor godt betale sig at hyre en vinduespudser for at styrke sit image. 

Hvad koster en vinduespudser?

Den nøjagtige pris på en vinduespudser afhænger af opgavens omfang. Dog kan du forvente gode og konkurrencedygtige priser hver gang, du vælger os, samtidig med at du får en vinduespudser, som altid kommer til tiden.

Vi har et vaskeanlæg i bilen, som gør os i stand til at tilbyde vinduespolering i op til ni meters højde. Derfor er vi i stand til at løse de fleste opgaver.

Få et flot resultat

Det vand vi bruger indeholder kun 0,03 % kalk, hvilket er din garanti for et rigtig flot resultat på dine vinduer hver eneste gang, vi hjælper dig. Du kan derfor trygt vælge os til at pudse dine vinduer, næste gang de trænger.

Du kan lave en fast, billig aftale med vores vinduespudser, eller du kan få professionel hjælp en enkelt gang – det er op til dig.

Hør mere om vinduespolering i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller ønsker du at lave en aftale, så er du velkommen til at kontakte os for at modtage et godt tilbud på vinduespolering til privat eller erhverv. 

Vi står altid klar til at rykke ud, så dine vinduer kan komme til at skinne igen.

Du kan kontakte os på telefon 22 17 40 84 eller på e-mail powerclean@mail.dk, så vender vi straks tilbage.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

Få et godt tilbud

​Vi tilbyder en grundig og fleksibel rengøring, der altid er tilpasset kundens behov.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

⇨ 10 års erfaring

⇨ Privat og erhverv

⇨ Specialist i vinduespolering

Adresse:

​PowerClean v/Gitte Bjerregaard​​​

Enebærparken 82

6000 Kolding

E-mail: powerclean@mail.dk

CVR: 29677980

Kontakt os her:

22 17 40 84

Træffes bedst fra:

08:00 - 16:00​